Geen producten (0)

electronisch Hondenhek Model 227. Waterdichte halsband

€ 79,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

model 227
prijs 79 euro
Deze set wordt geleverd met een volledig waterdichte halsband op batterijen. Hierdoor kan de hond gewoon met water spelen zonder dat de halsband het begeeft.
De set wordt geleverd met 1 hondenband,een rol grensdraad van 200 meter en aparte nippels voor kortharige of langharige honden. extra halsbanden en rollen grensdraad zijn ook bij ons verkrijgbaar.

 

Let op: Deze hekken werken perfect voor een totaledraadlengte tot 300 meter. Wordt er toch een langere draad gebruikt, loopt u het risico dat de de ontvangst van de halsband te laag wordt en niet meerreageert.

De draad kan zowel op de grond, gespannen boven de grond, of ingegraven net onder het grondoppervlak worden aangelegd. Hoe dieper de draad ingegraven ligt, hoe minder sterk het signaal. 

Dit verborgen hekwerk is eenvan de meest betrouwbare, kosten effectieve huisdier insluitsystemen die vandaag beschikbaar zijn. Een ondergrondse draad stuurt een onschadelijke radiosignaal. Als je hond de grens nadert, zorgt het signaal ervoor dat de hond via de halsband ontvanger eerst een waarschuwingssignaal krijgt. Alsuw hond nog dichter bij de grens komt, zal het systeem een lichte schok geven. Alsuw hond verder gaat verder, zal het systeem sterkere schokken afgeven tot uw hond weer binnen de grenzen is die u hebt ingesteld. Uw hond zal uiteraard proberen om correctie te vermijden, en blijft binnen devastgestelde grenzen.
Functies
1. De sterke statische impuls kan doordringenin de haren van het huisdier en stof binnen 6mm dik. Het is onnodig om electrodenpuntjes dehuid van het huisdier te laten raken. Daarom ishet veilig voor het huisdier.
2. De statische impuls kan snel en effectief het weglopen van uw hond beteugelen.
3. De waarschuwings trillingen zal door het huisdier worden geassociëerd metde statische impuls. Op het einde zullende trillingen hetzelfde effect bereiken als de statische impuls.
4. Zowel de statische impuls en waarschuwing functies worden ingesteld met automatische stop. Dit is bedoeld om het huisdier niet doorlopend te straffen
5. Waterbestendig Collar

6. Het systeem is bedoeld voor gebruik buitenshuis en niet binnenshuis. Dit heeft te maken met de statische electriciteit die sommigehuishoudelijke apparaten afgeven.


Specificatie halsbandkastje
Lengte: 43mm Hoogte: 68mm Breedte: 38mm.
Gewicht 110 g (module + batterij)

Kraag lengte verstelbaar van 20 tot 50cm


Vermogen: 2 * 1,5 V batterij(meegeleverd)
Waterbestendig en schokbestendig.


Specificatie-handset
Lengte: 120mm Hoogte: 25mm Breedte: 45mm.
Gewicht: 110g (met batterij)
Vermogen: 2 * 1,5 V batterij (meegeleverd)
LED-signaal licht en verlichting 's nachts

Met geluid-functie voor het aantrekkenvan de aandacht
Waterbestendig

Inclusief engelse gebruiksaanwijzing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hondenhek onzichtbaar hond hek honden wegloopt weglopentegenhouden afrastering schutting veiligheid weg op rennen halsband schok correctieconditioneren aanleren

Twitter